Y2Mate -Shkarkoni dhe ruani videot YouTube

Si ta shkarkoni videon YouTube në internet?

Si ta shkarkoni videon YouTube në internet?
Kopjo URL e YouTube

Kopjo URL-në tënde të videos nga YouTube që duhet të shkarkosh. Mund të përdorni Ctrl + C ose me menunë e kontekstit.

Ngjiteni në fushën e kërkimit

Ngjitni URL-në e videos në YouTube në fushën e kërkimit dhe klikoni 'Kërko'. Përdorni Ctrl + V ose me menunë e kontekstit.

Shkarko Video

Ju do të merrni një listë të skedarëve për shkarkim, video dhe audio. Klikoni butonin 'Shkarko' për të filluar shkarkimin e skedarit.

Shkarkuesi më i mirë i videos në YouTube

Video e Shkarkuesit Y2mate Online është një mjet i shkëlqyeshëm për shkarkimin e muzikës dhe videove nga YouTube! Ai mbështet të gjitha formatet e njohura: MP4, MP3, FLV, M4V, WMV, WEBM. Ju mund të shkarkoni çdo video, dhe është plotësisht falas!

Pse përdorni Y2mate Downloader në youtube?

Shpesh është e nevojshme të shkarkoni një video nga YouTube në një kompjuter për ta shikuar atë pa internet gjatë udhëtimit, klasave ose fluturimeve. YouTube siguron mundësinë për të ruajtur një video në një aplikacion mobil, por nuk ka asnjë funksion të tillë për një kompjuter. Shkarkuesi ynë i videos në youtube ju lejon të shkarkoni dhe kurseni videot në çdo ruajtje, nga ku mund t'i luani ato në të ardhmen.

Y2mate shkarkoni video në youtube dhe më shumë! Mund të ruani gjithashtu video nga Facebook, Instagram, Coub, Twitter, TikTok dhe shumë shërbime të tjera. Thjesht futni URL-në e videos në fushën e hyrjes së shkarkuesit për ta ngarkuar atë me shpejtësinë maksimale!