Y2Mate - Shkarkoni dhe ruani videot YouTube

Si ta shkarkoni videon YouTube në internet?

Kopjo URL e YouTube

Kopjo URL-në tënde të videos nga YouTube që duhet të shkarkosh. Mund të përdorni Ctrl + C ose me menunë e kontekstit.

Ngjiteni në fushën e kërkimit

Ngjitni URL-në e videos në YouTube në fushën e kërkimit dhe klikoni 'Kërko'. Përdorni Ctrl + V ose me menunë e kontekstit.

Shkarko Video

Ju do të merrni një listë të skedarëve për shkarkim, video dhe audio. Klikoni butonin 'Shkarko' për të filluar shkarkimin e skedarit.