Y2Mate - Преземете и зачувајте видеа на YouTube

Како да преземете видео на YouTube?

Копирај URL на Јутјуб

Копирајте го URL-то на видео од YouTube што треба да го преземете. Можете да ги користите Ctrl + C или со контекстното мени.

Вметни во полето за пребарување

Залепи URL на YouTube видео во полето за пребарување и кликнете на 'Барај'. Користете Ctrl + V или со контекстното мени.

Преземи видео

Ќе добиете листа на датотеки за преземање, видео и аудио. Кликнете на копчето "Преземи" за да започнете да ја преземате датотеката.